Aurelia Fedorca a premiat performanţa

aurelia-fedorca2

Andrei Bud, Remus Ţiplea şi Daniel Conţ au fost premiaţi în acest weekend de câtre edilulul-şef al oraşului Negreşti-Oaş, Aurelia Fedorca. Momentul festiv s-a desfăşurat în cadrul Festivalului Patrimoniului Culinar Carpatic Regional – România ce s-a desfăşurat în perioada 7-8 august în capitala Ţării Oaşului.

La propunerea primarului Fedorca, Consiliul Local din Negreşti a decis, în şedinţa din luna august, să premize trei negreşteni care au obţinut rezultate de excepţie la concursurile la care au participat.

Vă reamintim că Andrei Viorel Bud a obţinut medalia de bronz la Olimpiada Internaţională de Matematică care s-a desfăşurat la sfârşitul lunii iulie în Columbia. Tot în acest an elevul a obţinut medalia de aur la Olimpiada Balcanică de Matematică din Cipru. Andrei Bud a studiat la Liceul Teoretic din Negreşti-Oaş, iar în prezent este elev în clasa a XI-a la Colegiul Internaţional de Informatică din Bucureşti.

Fotografiile negreşteanului Remus Ţiplea fac furori în SUA. Instantaneele din seria „Bulbucaţii” au fost preluate de prestigioasa publicaţie de peste ocean „Huffington Post”. Totodată, Remus Ţiplea este şi laureatul „Marelui Premiu” al Concursului de artă fotografică din cadrul „Photo România Festival”, cel mai important festival de fotografie din Europa de Est.

Atletul sătmărean Daniel Conţ a urcat pe treapta a III-a a podiumului în cadrul Campionatelor Naţionale de atletism pentru seniori şi tineret ce s-a desfăşurat în a doua parte a lunii august la Bucureşti. Daniel Conţ a participat la proba de 3.000 metri obstacole, unde a scos un timp extrem de bun şi anume 9 minute şi 28 de secunde.

Sportivul nostru s-a remarcat la nivel naţional şi în cadrul altor competiţii. Astfel, în luna iunie 2013, Daniel Conţ a obţinut medalia de aur la Campionatele Naţionale Şcolare pentru juniori 1 urmat apoi de locul I (şi medalia de aur) obţinut la începutul acestei luni în cadrul Campionatelor Naţionale pentru juniori 1.

Daniel Conţ este legitimat la CS-LPS Satu Mare şi este elevul antrenorului Radu Achim. Tânărul atlet a absolvit Liceul Tehnologic „Ioniţă G. Andron” din Negreşti-Oaş.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.