Vasile Lucuţ este aşteptat luni la Curtea de Apel Cluj

vasile-lucut
Omul de afaceri Vasile Lucuţ este aşteptat luni, 9 septembrie în faţa magistraţilor Curţii de Apel Cluj pentru a face lumină în dosarul de trafic de influenţă în care este cercetat în calitate de inculpat alături de doi poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Satu Mare, Felician Jurj şi Vlad Boşca.

Vă reamintim că după trei amânări hotărâte de magistraţii Curţii de Apel Oradea, în data de 24 aprilie2013 instanţa a dispus scoaterea de pe rol şi strămutarea judecăţii cauzei la Curtea de Apel Cluj. Judecătorii clujeni au amânat şi ei în două rânduri dosarul în care sunt inculpaţi cei trei sătmăreni, prima oară în data de 20 mai, iar a doua pe 17 iunie. Următorul termen de judecată a fost stabilit de către magistraţii clujeni pe data de 9 septembrie.

Cei trei inculpaţi au fost trimişi în judecată de către procurorii DNA pe data de 16 ianuarie 2013. În acest dosar patronul SC Unicarm SRL este cercetat pentru cumpărare de influenţă iar cei doi poliţişti se fac vinovaţi, susţin procurorii DNA, pentru trafic de influenţă.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.