Sătmărencele Katarina Lieb şi Bianca Timiş s-au calificat în finala “Romanian InfoFashion Festival”

rinfofashionrinfofashion1rinfofashion2
Două sătmărence, Katarina Lieb şi Bianca Timiş ne vor reprezenta judeţul în cadrul finalei “Romanian InfoFashion Festival” 2013 de la Piteşti. Vă reamintim că la selecţia de la Buşteni au participat 35 de concurente printre care şi trei sătmărence şi anume: Bianca Verciuc, Katarina Lieb şi Bianca Timiş, manechine în cadrul Agenţiei “Trust Models” din Satu Mare.

În cursul zilei de azi, 4 septembrie, fetele au plecat din Buşteni spre Piteşti unde se vor pregăti pentru o nouă şedinţă foto şi pentru sesiunea a II-a de interviuri. Vineri, 6 septembrie, cu începere de la ora 22.00, va avea loc finala “Romanian InfoFashion Festival” 2013 unde se vor acorda premii de reprezentare la finalele mondiale.

Criteriile de preselecţie care au stat la baza alegerii celor 22 de finaliste au fost următoarele: frumuseţea, inteligenţa, personalitatea, caracterul, limbile străine cunoscute, prezenţa scenică, fotogenia şi, nu în ultimul rând, talentele speciale.

În cadrul galei de la Piteşti vor fi desemnate şase “Ambasadoare” ale frumuseţii din România şi nominalizate creaţii ale designerilor care vor asigura ţinutele reprezentantelor României la următoarele finale mondiale: “Miss Supranational”, “Miss Intercontinental”, “Miss Globe”, “Miss Bride”, “Miss Tourism Queen Intl” şi “Top Model of the World”.

Finala pe ţară de la Piteşti va culmina cu prezentarea de către concurente a creaţiilor tinerilor designeri din România şi Franţa.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.