Accident cu victimă încarcerată pe strada Aurel Vlaicu din Satu Mare

Accident
Un bărbat de 53 de ani a ajuns cu răni grave la spital în urma unui accident de circulaţie ce a avut loc în noaptea de marţi, 3 spre miercuri, 4 septembrie pe strada Aurel Vlaicu din Satu Mare. Victima a rămas încarcerată între fiarele contorsionate ale maşinii fiind nevoie de intervenţia pompierilor militari pentru scoaterea acestuia din autoturism.

Accidentul a avut loc în jurul orei 02.00. Poliţiştii care au intervenit la faţa locului au stabilit că Zoltan K., de 53 de ani, aflat la volanul unui Fiat Scudo, pe fondul nepăstrării distanţei corespunzătoare în mers, a intrat în coliziune cu un ansamblu de vehicule compus din cap tractor şi semiremorcă (în matriculat în Maramureş) condus regulamentar în aceeaşi direcţie de mers de Sebastian R., de 31 de ani.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţe (SJU) Satu Mare, Constantin Demian victima a suferit fracturi multiple la gamba şi coapsa dreaptă dar şi la nivelul coastelor. Bărbatul se află internat pe secţia de Ortopedie.
Poliţiştii i-au testat pe cei doi şoferi cu aparatul etilotest, în cazul victimei fiind evidenţiată o concentraţie de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.