Veronica Fernandez va realiza un film la Satu Mare

Veronica-Fernandez2
Omul de televiziune, Veronica Fernandez, care a lucrat de-a lungul carierei sale cu nume grele precum Francis Copolla, Ridley Scott, Colin Farrel şi Matt Damon, va realiza un film documentar la Satu Mare.

Sosită la Satu Mare săptămâna trecută, Veronica Fernandez a ales să ajute Asociaţia “Stea” prin realizarea unui documentar profesionist care va fi subtitrat în limbile engleză, franceză, italiană şi spaniolă şi va fi difuzat la nivel internaţional. În cel mai scurt timp va ajunge la Satu Mare o echipă cu un cameraman şi un sunetist, ambii cu mari realizări în domeniul producţiei cinematografice în Spania, cei trei urmând ca timp de două luni să-şi pună în aplicare talentele.

Deşi este de doar câteva zile la Satu Mare, Veronica i-a cunoscut pe beneficiarii Asociaţiei “Stea” şi a vizitat câteva din colibele în care majoritatea trăiesc. “Pentru mine nu este ceva nou ceea ce am văzut. Făcând muncă de voluntariat de mulţi ani, pot spune că m-am confruntat cu multe situaţii de acest gen. Însă ceea ce am văzut este o realitate dură şi totodată interesantă. În Spania am cunoscut mulţi ţigani însă nu trăiesc chiar în aceste condiţii precare. Consider că trebuie să ne deschidem ochii şi să ne indignăm. Nu putem să stăm acasă pe canapele, mâncând şi jucând play-station în timp ce afară unii mor de foame sau îngheaţă de frig. Este inacceptabil!”, spune Veronica Fernandez.

Veronica Fernandez, are 27 de ani şi este absolventă a Şcolii Internaţionale de protocol, din cadrul Universităţii “Miguel Hernandez” din Elche, Spania. Profesia şi în acelaşi timp pasiunea acestei tinere este de a forma şi dirija echipe de producţie în filme şi show-uri TV naţionale şi internaţionale, începând de la cotracte, filmare, sonorizare, recuzită, machiaj, etc. Dintre cele mai importante proiecte la care a lucrat amintim “The Councelor” cu directorul filmului, Ridley Scott, unde a format o echipă cu actorii Penelope Cruz, Javier Bardin şi Cameron Diaz; pelicula TETRO, filmat în Alicante, oraşul în care locuieşte Veronica, unde a lucrat cu Francis Copolla; filmul “Green Zone” unde a lucrat cu actorul Matt Damon, etc.

În prezent, Veronica lucrează la un TV show ca şi secretar de producţie, realizat şi distribuit de ITV din Marea Britanie, o comedie despre străinii care aleg ca destinaţie de vacanţă coastele Spaniei. Show-ul se intitulează “Benidorm” şi este filmat în oraşul cu acelaşi nume.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.