Doi copii au aprins o şură şi o lemnărie

incendiu

O şură şi o lemnărie au fost incendiate, după ce doi copii, unul de 4 iar cel de-al doilea de 7 ani, lăsaţi nesupravegheaţi, s-au jucat cu brichetele. Incendiile au avut loc la Săcăşeni şi Ardud, pagubele materiale produse fiind de peste 30.000 lei. Din fericire copiii nu au fost răniţi în incendii şi nici nu au fost alte victime.

Sâmbătă (31 august) seara, după ora 20.00, printr-un apel de urgenţă „112”, poliţiştii şi pompierii au fost alertaţi cu privire la izbucnirea unui incendiu în localitatea Săcăşeni. Pompierii de la Tăşnad au intervenit pentru stingerea incendiului, iar poliţiştii din oraş au efectuat cercetările la faţa locului alături de criminalişti. Din investigaţii a rezultat că fiul proprietarului, un băieţel de 7 ani, s-a jucat cu o brichetă şi a dat foc la şură, anexa de mici dimensiuni arzând în totalitate.

Şi la Ardud a fost provocat un incendiu, duminică după-masa, în condiţii identice. Nepotul unei localnice, un băieţel de numai 4 ani, s-a jucat cu bricheta în lemnăria bunicii şi a dat foc la anexă. Incendiul a fost stins de echipajele Detaşamentului de Pompieri Satu Mare şi de pompierii civili din Ardud, iar cercetarea la faţa locului a fost efectuată de către poliţiştii din localitate şi criminalişti.

Focul s-a propagat şi la acoperişul locuinţei femeii de 55 de ani. Pagubele au fost estimate la aproximativ 20.000 lei.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.