SE POATE: Strada Bisericii din Târşolţ a fost reparată

bituminata

În urma articolelor publicate de Sătmăreanul cu privire la starea dezastruoasă a străzii Bisericii din Târşolţ, autorităţile au luat măsuri şi au remediat situaţia. Zilele trecute (de fapt aşa cum ne-a promis şi primarul localităţii, Grigore Pop), pe tronsonul respectiv a fost aplicat un strat bituminos ce va reduce, cel puţin pentru o vreme, neplăcerile cauzate până nu demult de norii de praf ce se ridicau de pe carosabil ori de câte ori trecea vreo maşină pe stradă.

Acest fapt ne-a fost confirmat şi de către Ana Melciu ce locuieşte pe strada Bisericii. „Strada a fost reparată. Au venit şi au turnat un strat de bitum pe stradă astfel că nu mai avem praf şi asta doar în urma articolelor pe care le-aţi scris. Nu ştiu cât va ţine dar măcar s-a făcut ceva. Până acum, la mine vara însemna discomfort şi praf sper ca de acum încolo să fie altfel. Vă mulţumim că ne-aţi ajutat”, ne-a declarat Ana Melciu din Târşolţ.

Cu câteva zile în urmă, edilul localităţii, Grigore Pop spunea că strada Bisericii este cuprinsă într-un proiect pe „Măsura 322”. “Avem toată documentaţia şi urmează să fie declanşată procedura de licitaţie. Este vorba despre un drum extrem de circulat. Noi l-am mai reparat însă drumul trebuie reabilitat. Praful este o problemă reală însă nici nu poţi merge cu 100 la oră pe acel drum, aşa cum obişnuiesc să circule unii”, ne-a declarat primarul.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.