Semafoare cu buton la patru treceri de pietoni cu risc ridicat

comisie-circulatie

Edilul-şef al municipiului, reşedinţă de judeţ, dr. Dorel Coica a convocat azi, 28 august Comisia de Siguraţă a Circulaţie pentru analiza tuturor solicitărilor aflate pe ordinea zi.

În cadrul şedinţei s-au luat următoarele decizii:

1. Înfiinţarea unei treceri de pietoni pe strada Ştefan cel Mare la intersecţie cu străzile Ceahlăului şi Marsilia precum şi limitare de viteză la 30 km/h în zonă, deoarece imobilul situat pe strada Rândunelelor nr.1 prezintă un risc ridicat de prăbuşire fiind un posibil pericol pentru pietonii care circulă în zonă;

2. În vederea creşterii siguranţei pietonilor, la traversarea arterelor de circulaţie s-a luat decizia montării unor semafoare cu buton în dreptul trecerilor de pietoni situate pe: Drumul Careiului, Aleea Universului, strada Martirilor Deportaţi (la intrarea în Piaţa de Alimente nr.1) precum şi pe Bulevardul Octavian Goga, în zona magazinului Billa. Propunerea a fost făcută de consilierul Maskulik Csaba.

3. Pentru reglementarea parcării autovehiculelor pe Drumul Careiului în zona societăţii “Saturn” s-a luat decizia trasării unui marcaj longitudinal cu lăţime de 1,2 m pentru circulaţia pietonilor precum şi montării indicatorului “Oprirea Interzisă” în zona Policlinicii “Caritas”.

Primarul Dorel Coica a solicitat întâlniri de acest gen, cât mai dese pentru soluţionarea urgentă a tuturor problemelor existente în ceea ce priveşte siguranţa traficului şi a cetăţenilor în municipiul Satu Mare.

 

 

 

3 Comentarii la "Semafoare cu buton la patru treceri de pietoni cu risc ridicat"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.