Adrian Cosma atacă dur USL Satu Mare

cozma-pdl

„Guvernarea locală USL a promis că va atrage investitori în judeţul nostru. Asistăm din nou la o minciună a USL-ului care ne promitea în campania electorală crearea de locuri de muncă. Se pare că singurele locuri de muncă create au fost la Consiliul Judeţean, dar nu pentru muritorii de rând ci exclusiv pentru a satisface clientela politică, respectiv pentru a recompensa persoanele implicate în campaniile electorale ale PNL şi PSD”. Declaraţia a fost făcută de către preşedintele Organizaţiei de Tineret a PDL (OT-PDL) Satu Mare, Adrian Cosma, în cadrul unei conferinţe de presă susţinute azi, 27 august la sediul formaţiunii politice.

Alături de liderul OT-PDL Satu Mare, la întâlnirea cu presa au participat şi preşedintele Organizaţiei de Femei a PDL Satu Mare, Ileana Blidar respectiv vicepreşedintele în cadrul Biroului Permanent Local (BPL) a PDL Satu Mare, Mihaela Kostin.

Cosma este de părere că, în ciuda deselor întâlniri ai aleşilor locali cu tot felul de oficialităţi străine nu a fost demarată nicio investiţie serioasă nici pentru judeţ şi nici pentru municipiul Satu Mare. „Constatăm că la un an şi trei luni de guvernare USL, nu s-a făcut absolut nimic din ceea ce s-a promis în campania electorală”, a declarat Cosma.

Un alt subiect abordat de liderul OT-PDL a fost şi cel legat de drumul spre Viile Satu Mare. „Zilele trecute am avut o întâlnire cu mai mulţi locuitori din comuna Viile Satu Mare care s-au arătat extrem de dezamăgiţi de modul în care sunt tratate problemele lor. Drumul este impracticabil şi locuitorii din zonă îşi distrug maşinile. Reparaţia capitală a acelui drum a fost una dintre promisiunile cu care USL a câştigat încrederea cetăţenilor din zonă” spune liderul democrat-liberal.

Potrivit celor declarate de Cosma, Consiliul Judeţean nu ar avea niciun interes să repare din temelii acel drum. „Având în vedere că în fiecare an acest drum este reparat de două ori, firmele agreate de către Consiliul Judeţean şi abonate la lucrări au de lucru mereu şi astfel mai sifonează din banii publici. Reparaţiile făcute sunt de foarte proastă calitate, evident intenţionat”, a declarat interlocutorul.

În luările de cuvânt, Ileana Blidar şi Mihaela Kostin au atins câteva probleme de ordin general dar şi aspecte discutate în cadrul Şcolii politice de vară a femeilor PDL ce s-a desfăşurat în perioada 23-25 august, în judeţul Alba.

 

Un Comentariu la "Adrian Cosma atacă dur USL Satu Mare"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.