Credite BERD pentru implementarea unor proiecte la nivelul municipiului Satu Mare

primaria-sm
Primarul municipiului Satu Mare, dr. Dorel Coica a avut azi, 26 august, o întâlnire cu reprezentanţii Băncii Europene pentru Reconstrucție și Dezvoltare (BERD). Scopul întâlnirii a fost analiza posibilităţilor de implementare a unor proiecte de dezvoltare în municipiul Satu Mare prin creditare BERD.

Din partea Primăriei la întâlnire au participat: viceprimarul dr. Radu Roca, managerul public Dan Băbuţ, directorul economic Lucia Ursu, şeful serviciului juridic Mihaela Racolţa, şeful serviciului achiziţii Mihaela Manoliu şi alţii.

S-a pus în discuţie posibilitatea reabilitării, modernizării şi extinderii iluminatului public cu scopul eficientizării consumului de energie electrică în municipiul Satu Mare.
Un alt subiect abordat a fost reabilitarea termică şi energetică a unităţilor de învăţământ precum şi opţiunile financiare în cazul implementării proiectelor.

Reprezentanţii BERD se vor deplasa pe teren în cursul zilelor de marţi şi miercuri pentru a analiza situaţia existentă şi pentru a studia posibilităţile de creditare şi implementare a proiectelor propuse.

3 Comentarii la "Credite BERD pentru implementarea unor proiecte la nivelul municipiului Satu Mare"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.