Olimpia a făcut egal cu FC Bihor

Olimpiasm

Olimpia Satu Mare a jucat sâmbătă, 24 august, al treilea meci de pregătire pe teren propriu în compania formației FC Bihor. Echipa sătmăreană a încheiat meciul la egalitate, scor 1-1.

Partida a fost una disputată, în prima repriză atât sătmărenii cât și oaspeții au avut mai multe ocazii, însă scorul la pauză a rămas 0-0.

În partea a doua a jocului, orădenii s-au dovedit a fi mai periculoși, dar cu toate acestea scorul a fost deschis de « galben – albaștrii » în minutul 72 prin Feier care a reușit să înscrie cu ajutorul centrării venite de la Molnar.

Elevii lui Tiberiu Csik nu s-au bucurat mult de avantaj deoarece trei minute mai târziu, în minutul 75, bihorenii au restabilit egalitatea pe tabela de marcaj prin Letan. Până la final Olimpia a mai avut câteva faze pe poartă, dar scorul a rămas neschimbat.

Pentru Olimpia Satu Mare au jucat: Șuta-Muntean, Bălău, Ene, Iuhas, Molnar, Villand, Scvarzkopf, Zsiga, Bujor şi Lemac. Pe teren au mai urcat: Szekely, Moș, Mureșan, Sabău, Roghină, Dragoș şi Feier.

Echipa bihoreană a fost reprezentată în teren de: Sălăjan-Mihuţ, Florin Lazăr, Ţoca, R. Lupu, Bic, M. Popa, Sfârlea-S. Ianc, R. Lukacs şi Fl. Pop. Au mai jucat: Smaranda, Letan, Bactăr, Haș, Nichita, Ov. Popa și Lukacs.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.