198 de locuri de muncă vacante în Satu Mare

jobs
AJOFM Satu Mare anunţă pentru această perioadă un număr de 198 de locuri de muncă vacante la nivel de judeţ. Şi de această dată cei mai vitregiţi sunt cei cu studii superioare pentru care agenţii economici din judeţ pun la bătaie doar şase locuri de muncă.

Aşa cum era de aşteptat, cele mai multe locuri de muncă vacante sunt oferite de agenţii economici din municipiul, reşedinţă de judeţ (193). La Carei, spre exemplu, se caută un confecţioner articole textile şi doi şoferi iar la Negreşti-Oaş, doi ospătari. În Tăşnad, Ardud şi Turţ nu sunt înregistrate, în prezent, locuri de muncă vacante.

În municipiul Satu Mare cea mai însemnată ofertă în ceea ce priveşte locurile de muncă vacante vine din domeniul industriei uşoare unde se caută 64 de confecţioneri şi 20 de cusători piese din piele. Mare căutare au şi montatorii de subansamble pentru care agenţii economici oferă 19 slujbe. Cele mai slabe oferte sunt în meserii precum: ospătar (1), decorator vitrine (1), specialist în relaţii publice (1), sudor (1) sau tâmplar universal (1).

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.