L-a rănit după care a fugit de la locul accidentului

În noaptea de joi, 22 spre vineri, 23 august, în jurul orei 03.00, pe strada Victoriei din Negreşti-Oaş, un tânăr de 28 de ani a fost rănit grav într-un accident de circulaţie. Victima se deplasa pe acostament, iar maşina implicată a efectuat o depăşire neregulamentară, trecând pe contrasens şi rănindu-l pe pieton. Şoferul a părăsit locul accidentului, fără a avea încuviinţarea Poliţiei.

Oamenii legii din Negreşti-Oaş au început căutările, urmărind să-l găsească pe cel ce a abandonat persoana rănită şi a fugit de la locul accidentului, crezând că nu va răspunde pentru fapta comisă. Azi (23 august) dimineaţă însă, la ora 09.00, şoferul de 21 de ani, din Negreşti-Oaş, suspect în acest caz, era deja depistat şi anchetat pentru comiterea a două infracţiuni: vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de Poliţie.

Gheorghe L. le-a relatat poliţiştilor că a reacţionat în acest mod deoarece era speriat şi, mai mult, consumase băuturi alcoolice. De altfel, în momentul depistării şoferul avea încă o concentraţie de 0,21 mg/l alcool pur în aerul expirat, după cum a relevat testarea cu aparatul etilotest. Ancheta continuă în acest caz.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.