Adrian Ştef audiat la DNA Bucureşti în dosarul autodenunţului senatorului Valer Marian privind referendumul

adrian-stef
Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Satu Mare, Adrian Ştef a fost audiat azi, 20 august, la DNA Bucureşti în dosarul deschis ca urmare a autodenunţului senatorului Valer Marian. Acesta a depus o plângere penală în care a susţinut că Liviu Dragnea ar fi încercat să fraudeze referendumul din 29 iulie 2012 raportând o prezenţă mai mare decât cea reală cu 50 de alegători pe fiecare secţie de votare.

Ştef a declarat la ieşirea din sediul DNA că ideea în sine este absurdă neavând cum să raporteze cu 50 de alegători în plus faţă de cei care s-au prezentat la urne, în măsura în care, la unele secţii de vot, nici măcar nu s-au prezentat 50 de oameni.

El a precizat ca a venit insotit de avocat pentru ca este o experienta noua pentru el. Intrebat de jurnalisti, Adrian Stef a spus ca banuieste ca a fost chemat la audieri in calitate de martor in acest dosar, mai ales ca intrebarile s-au referit la obligatia pe care ar fi avut-o, alaturi de alti alesi locali din judet, de a da bani pentru a se raporta cifre de prezenta mai mari la BEC, la indicatiile lui Liviu Dragnea.

Un Comentariu la "Adrian Ştef audiat la DNA Bucureşti în dosarul autodenunţului senatorului Valer Marian privind referendumul"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.