Obiectivele turistice din judeţul Satu Mare vizitate de specialişti din Slovacia, Ucraina şi Ungaria

Valea-Mariei

Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură (CCIA) Satu Mare derulează în parteneriat cu Asociaţia de Turism din Ivano-Frankivsk din Ucraina, Consiliul Local Ivano-Frankivsk, Asociaţia „EcoLogic” (judeţul Maramureş), Camera de Comert şi Industrie din Kosice (Slovacia) şi Asociaţia „Szamos-Bazár” din Panyola (Ungaria) un proiect intitulat „Reţeaua Patrimoniului Culinar Carpatic”. Proiectul este finanţat din fonduri europene.

La invitaţia CCIA Satu Mare este prezentă în judeţ o delegaţie de 15 persoane reprezentând reviste de specialitate şi agenții de turism, în cadrul unui circuit de familiarizare si promovare a obiectivelor turistice sătmărene. Membrii delegaţiei sunt de la publicațiile de turism: “Mandry”, “International Tourism”, “SvitTurysmy”, “Newtourism”, “Reporter” toate din Ucraina, TASR din Slovacia, “BBC Good Food” din Ungaria, “Travellers Magazine” România, respectiv de la agenţii de turism din Ucraina (Kondor, Banzay Travel), Slovacia (Juventour) şi România (Simbotours).

În cadrul programului din județ, delegația va vizita obiective din zona viticolă de la Beltiug, zona Oaşului, respectiv zona Valea Măriei, Huta-Certeze şi Muzeul Ţării Oaşului, precum şi obiective turistice şi gastronomice din zona Medieşu Aurit şi Livada.

Obiectivul acestui proiect constă în cunoaşterea dar şi promovarea zonelor turistice din judeţul Satu Mare în publicații de specialitate, cu efect direct în creşterea atractivității şi implicit a numărului de turişti în județ, cunoscut fiind faptul că info-trip-urile sunt cele mai bune instrumente de promovare a noi destinații şi obiective turisitice. Vizita va avea totodată un important rol de PR, oferind oportunități directe de comunicare de mesaje cheie care să influențeze canalele media de specialitate, distribuitorii de servicii, în primul rând agenții de turism, şi in ultimă instanță consumatorul final de servicii sau produse turistice.

 

Un Comentariu la "Obiectivele turistice din judeţul Satu Mare vizitate de specialişti din Slovacia, Ucraina şi Ungaria"

  1. Pingback: 20 august 2013. România dezbate. Care este părerea ta? | Țara oașului

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.