Distracţie mare la Festivalul Vinului de la Beltiug

festvinbeltiug1festvinbeltiug2festvinbeltiug3
După mai multe săptămâni de pregătiri, prima ediţie a Festivalului Vinului de la Beltiug şi-a deschis azi, 17 august, porţile în acordurile fanfarei din localitate. Petrecerea va ţine două zile, organizatorii pregătindu-se cu o serie de bucate alese dar şi cu vinuri pe măsură pentru ca fiecare dintre participanţi să se simtă cât mai bine.

La eveniment au participat preşedintele Consiliului Judeţean, Adrian Ştef, deputatul USL, Octavian Petric, primarul din Beltiug Ioan Bartok Gurzău care în calitate de gazdă a avut grijă ca totul să decurgă desăvârşit, oaspeţi din Germania şi Ungaria, consilieri judeţeni şi locali.

După discursurile oficialităţilor şi sfinţirea vinului de către preoţi s-a dat drumul petrecerii. Trupa de dansuri din Marghita, fanfara şi trupa de dans din Beltiug, taraful ţigănesc din localitate sau trupele de dans din Ardud şi Ghirişa, respectiv concertul susţinut de Andreea Bălan şi Petrişor Ruge au fost doar câteva dintre „bijuteriile artistice” oferite de către organizatori în prima zi a Festivalului Vinului de la Beltiug.

Petrecerea continuă şi duminică, 18 august, cu un program extrem de variat. Astfel, participanţii vor putea urmării evoluţia îndrăgitului solist Petrică Mureşan (ora 17.00), dar şi piesele cântate de Nicolae Mureşan (19.00) respectiv concertul susţinut de trupa „Daggu Project” din Germania (ora 22.00).

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.