Ţara Oaşului are un album şi un site de promovare

lansare-site-oas1lansare-site-oas2lansare-site-oas3
Azi, 16 august, a avut loc lansarea Albumului monografic „Ţara Oaşului” şi a site-ului www.taraoasului-romania.ro, eveniment ce s-a desfăşurat la Muzeul din Negreşti-Oaş. La acţiune au participat preşedintele PDL Vasile Blaga, primarul oraşului Negreşti-Oaş, Aurelia Fedorca, iniţiatorul proiectului, deputatul PDL Andreea Paul dar şi mulţi iubitori ai culturii şi tradiţiilor din zona Oaşului.

În luarea de cuvânt Aurelia Fedorca a subliniat faptul că Ţara Oaşului are o serie de oameni care sunt adevăraţii ambasadori peste hotare ai acestei zone, amintindu-i în acest sens pe olimpicul internaţional Andrei Bud dar şi pe artistul fotograf Vasile Ţiplea care fac cinste României pe toate meridianele lumii.

Potrivit Andreei Paul, portal-ul lansat azi are menirea de a arăta lumii comoara tradiţională a Ţării Oaşului dar are şi menirea de a-i uni pe oşenii răspândiţi peste tot în lume.
În luarea de cuvânt Vasile Blaga a felicitat această iniţiativă subliniind că Ţara Oaşului este una dintre cele mai cunoscute zone din România în care tradiţiile sunt tot atât de vii ca şi pe vremea bunicilor noştri şi ar fi păcat ca aceste obiceiuri să se piară.

 

 

4 Comentarii la "Ţara Oaşului are un album şi un site de promovare"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.