Lucrările de reabilitare a tronsonului de drum Satu Mare-Apa au ajuns în Odoreu

odoreu-1
Lucrările de reabilitare a tronsonului de drum Satu Mare-Medieş-Apa au ajuns la Odoreu. Evenimentul a fost marcat azi, 16 august de către autorităţi, primarul comunei, Dumitru Pop mulţumind conducerii Consiliului Judeţean (CJ) şi fostului ministru al Transporturilor, Ovidiu Silaghi pentru sprijinul acordat în ceea ce priveşte realizarea investiţiei.

La eveniment au participat prefectul judeţului Satu Mare, dr. Eugeniu Avram, preşedintele CJ Adrian Ştef, vicepreşedintele aceleiaşi instituţii, Mircea Govor, deputatul USL, Ovidiu Silaghi, primarul comunei Medieşu Aurit, Silviu Zetea, consilieri locali din Odoreu dar şi locuitori ai comunei.

În semn de bun venit oficialităţile au fost servite cu tradiţionala pâine şi sare după care un sobor de preoţi a oficiat un scurt Te Deum.

În luarea de cuvânt Ştef a declarat că fără sprijinul ministrului Silaghi investiţia la acel tronson de drum nu s-ar fi putut realiza nici în decursul a două mandate. „Mă bucur de acest sprijin deoarece drumul Satu Mare-Odoreu-Medieş-Apa este un drum strategic pentru judeţul Satu Mare dar şi pentru România”.

Mircea Govor a ţinut să precizeze că USL a demonstrat că se ţine de promisiuni „şi asta am demonstrat-o prin ceea ce facem. În sfârşit acest drum intră în reabilitare ceea ce va duce implicit la dezvoltarea acestei zone a judeţului”.

 

Un Comentariu la "Lucrările de reabilitare a tronsonului de drum Satu Mare-Apa au ajuns în Odoreu"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.