Albumul turistic şi platforma virtuală a Ţării Oaşului vor fi lansate azi la Negreşti- Oaş

pdl-satu-mare
Lansarea Albumului turistic „Ţara Oaşului” şi a platformei virtuale a aceleiaşi zone a fost tema conferinţei de presă de azi, 16 august, organizate la sediul filiale sătmărene a PDL. La întâlnirea cu jurnaliştii au participat preşedintele Organizaţiei Judeţene a PDL Satu Mare, Petre Mureşan şi deputatul democrat-liberal, Andreea Paul.

Potrivit celor declarate de deputatul PDL albumul ce urmează a fi lansat azi, la ora 17.00 la Muzeul Ţării Oaşului din Negreşti-Oaş, respectiv platforma virtuală cuprinde tot ceea ce trebuie ştiut despre acest ţinut „care este o comoară vie ce trebuie promovată cu respect”, a declarat Andreea Paul. Platforma virtuală poate fi vizitată accesând site-ul www.taraoasului-romania.ro. Potrivit deputatului sătmărean prin cele două instrumente se are în vedere promovarea Ţării Oaşului la nivel naţional.

Lansarea va fi precedată de o întâlnire a conducerii centrale a partidului cu oamenii de afaceri din zonă pentru a dezbate oportunităţile dar şi problemele cu care se confruntă investitorii din Ţara Oaşului. Evenimentul ce se va desfăşura la ora 14.00 la Valea Măriei va avea ca oaspeţi pe preşedintele PDL, Vasile Blaga dar şi prim-vicepreşedintele partidului, Cătălin Predoiu.
Potrivit celor declarate de Andreea Paul la lansarea albumului şi platformei virtuale vor participa pe lângă liderii PDL şi deputaţii Ovidiu Silaghi (USL) şi Erdei D. Istvan de la UDMR, respectiv primarul oraşului Negreşti-Oaş, Aurelia Fedorca.

Albumul va putea fi cumpărat din librăriile din întreaga ţară.

Un Comentariu la "Albumul turistic şi platforma virtuală a Ţării Oaşului vor fi lansate azi la Negreşti- Oaş"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.