Pastorul Blaga era în viață în momentul incendierii maşinii

Din rezultatele necropsiei efectuate de medicii legişti reiese că pastorul Adrian Blaga mai era în viaţă în momentul în care ucigaşul (sau ucigaşii) a dat foc maşinii. Medicii au găsit funingine pe limba dar şi în gâtul victimei ceea ce demonstrează că bărbatul a inhalat fum.

În urma efectuării necropsiei celor două cadavre, în cauza de omor care a avut loc marți (6 august) după-amiază în localitatea Aciua, comuna Pomi, a rezultat faptul că bărbatul de 39 ani, Adrian Blaga prezenta plagă tăiată, înțepată şi penetrantă a gâtului cu secționare de vase sanguine iar la examenul intern s-au constatat depuneri de funingină pe tractul respirator limbă și mucoasa esofagului care s-au putut produce în timpul vieții prin inhalare de fum.

Potrivit medicilor legişti, Timotei Blaga a murit în urma pierderii unei mari cantităţi de sânge ca urmare a unei plăgi tăiate profunde a gâtului cu leziuni de vase sanguine și de asemenea fractură deschisă la nivelul craniului care s-a putut produce prin loviri active repetate cu un corp dur cu suprafața relativ mică de impact putând fi și ea, cauza morţii. În cauză cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor deosebit de grav.

3 Comentarii la "Pastorul Blaga era în viață în momentul incendierii maşinii"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.