Parchetul nu are încă nicio pistă în cazul crimei de le Aciua

parchet-micleaConferinţa de presă de azi, 8 august organizată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Satu Mare nu a venit cu noutăţi în ceea ce priveşte dublul asasinat de la Pomi. Procurorul de caz, Dumitru Miclea a declarat că nu poate să ofere detalii legate de probele administrate până în prezent şi nici cu privire la mersul anchetei, rezumându-se doar la prezentarea aspectelor deja cunoscute de opinia publică.

În afară de procurorul de caz, Dumitru Miclea, prim procuror adjunct în cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare la conferinţa de presă a participat şi purtătorul de cuvânt al instituţiei, Gabriela Pop.

Cu toate că au fost recoltate probe de ordinul zecilor, Miclea a refuzat să ofere detalii cu privire la obiectele găsite în interiorul maşinii. De asemenea, acesta a refuzat să vorbească şi despre arma sau armele crimei argumentându-şi poziţia prin faptul că „s-ar putea să audă cine nu trebuie”, referindu-se la autorul sau autorii crimei. „Împreună cu poliţiştii avem mai multe ipoteze despre care nu pot spune nimic. Unele piste au fost menţinute, altele au fost abandonate. Totuşi, având în vedere leziunile pe care le aveau victimele credem că au fost mai mulţi autori ai crimei. Dar vă rog să mă înţelegeţi, urmărirea penală nu este secretă, dar nu este publică”, a declarat procurorul Miclea.

Întrebat cu privire la locul în care s-a produs crima procurorul de caz a declarat că încă nu se cunosc detalii în acest sens, cele două cadavre fiind găsite cu leziuni adânci la nivelul capului şi gâtului sub bancheta din spate a autoutilitarei. „Nu mai insistaţi cu întrebările cu privire la probe deoarece nu vă pot răspunde”, a declarat Miclea.

Totuşi acesta a recunoscut că în momentul de faţă nu este nicio persoană reţinută şi că nu se cunoaşte nici motivul pentru care cei doi au venit în Satu Mare şi nici mobilul crimei. „Ipoteze există dar acestea trebuie verificate. Sper să nu treacă săptămâna fără să venim cu alte detalii. Eu îmi doresc să rezolvăm cât mai degrabă acest caz”, spune Miclea.

Un Comentariu la "Parchetul nu are încă nicio pistă în cazul crimei de le Aciua"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.