Ani grei de puşcărie pentru asasinii femeii de la Medieşu Aurit

crima-medies1
După aproape un an de la asasinarea Mariei Magdalena Dano de la Medieşu Aurit, cei doi criminali, Ion Gaidaş, respectiv Balog Levente şi-au aflat sentinţa. Pronunţarea a avut loc în cadrul şedinţei de azi, 8 august, a Tribunalului Satu Mare.

Magistraţii i-au găsit vinovaţi pe Ioan Gaitaş şi Dano Levente în comiterea crimei ce a avut loc anul trecut (2012) în noaptea de 1 spre 2 septembrie la Medieşu Aurit. Potrivit sentinţei, Ion Gaidaş cel care a omorât-o de fapt pe femeie va sta după gratii 16 ani, la care se adaugă şi interzicea drepturilor acestuia pe o perioadă de 10 ani. Totodată, instanţa îl obligă pe Gaidaş la plata sumei de 5.000 lei către partea civilă, Dano Sorin Mircea, cu titlu de daune materiale. Balog Levente a fost condamnat la 2 ani de închisoare cu executare, pentru tăinuirea crimei.
Vă reamintim că Maria Magdalena Dano, în vârstă de 50 de ani, a fost violată iar apoi ucisă cu bestialitate şi lăsată să zacă într-o baltă de sânge. Din cercetările efectuate la locul crimei a reieşit că mai întâi femeia a fost violată iar apoi omorâtă, fiind lovită cu un bolovan în cap. Victima a lăsat în urmă şase copii, dintre care cel mai mic are doar 8 ani.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.