Campania Let’s do it Romania incepe in forta la PlopStock

lets

In 2013, peste 96 de tari de pe Glob vor organiza o zi de curatenie nationala, sub umbrela miscarii internationale „Let`s Do It, World!”. Romania va fi si in acest an parte din schimbare, organizand o noua Zi de Curatenie Nationala pe 28 septembrie. Dupa succesul primelor 3 editii din 2010, 2011 si 2012 la care au participat peste 650 000 de voluntari si care au colectat peste 1,6 milioane de saci de deseuri, Ziua de Curatenie Nationala din Romania a devenit deja o traditie, care uneste romanii de peste tot.

Obiectivul strategic al „Let`s Do It, Romania!” 2013 este cresterea procentului de reciclare al deseurilor colectate la 40% din numarul de saci colectati, de la 35% in 2012, 26% in 2011 si 17% in 2010. O noutate in acest an este obiectivul de a implica in curatenie si romanii din diaspora, acolo unde acest lucru va fi posibil.

Echipa de organizare LDIR Satu Mare incepe in forta pregatirile pentru campania de promovare a Zilei Nationale de Curatenie prin sustinierea evenimentului PlopStock ce va avea loc in data 15-16 august.Coordonatorii LDIR Satu Mare sprijina initiativa extraordinara a organizatorilor festivalului aflat la a 4-a editie transmițând in randul participantilor mesaje eco-educative de constientizare a importantei pastrarii curateniei in natura .Echipa LDIR va avea amplasat un info point unde vor putea primi informatii legate de modalitati de inscriere la ziua de curatenie din 28 septembrie. In cadrul festivalului organizatorii PlopStock impreuna cu echipa LDIR au pregatit si o competitie eco-distractiva pentru participantii care vor demonstra cel mai bine cum trebuie sa ramana natura curata.

Programul:
• 15 august- ora 17.00- 21.00 Info-Point LDIR-ateliere de creatie din materiale reciclabile
• 16 august- ora 17.00- 21.00 Info-Point LDIR- ateliere de creatie, competitii cu premii.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.