“August Fest” a debutat cu întrecerea celor mai puternici bărbaţi

Puternic1
Cea de-a VI-a ediţie a Festivalului “August Fest” a debutat la Carei cu o spectaculoasă competiţie sportivă, intitulată “Cel mai puternic bărbat”, concurs regional de forţă, organizat de Direcţia de Cultură, Sport şi Turism a municipiului Carei, în colaborare cu sala de forţă “FitForce”.
Luni, 5 august, începând cu ora 18.00, pe terenul de handbal din Parcul dendrologic din Carei, în faţa unui public numeros, opt concurenţi şi-au pus la încercare toată forţa pentru a demonstra că sunt cei mai puternici barbaţi.
Concurenţii au avut de trecut de şase probe şi anume: trasul camionului cu promoteriţe, rostogolirea cauciucului de 300 kg, îndreptări cu o maşină plină de fete, ridicarea deasupra capului a unui buştean de lemn de 100 kg, ramatul unui autoturism plin cu fete pe o distanţă de 20 m, mersul fermierului – două greutăţi de 100 kg, un buştean de 100 kg, o nicovală de 100 kg, un butoi de 120 kg.
În urma deliberării juriului s-a conturat următorul clasament:
Locul I: Ladamérczki Zoltan
Locul II: Pete-Komáromy Gergő
Locul III: Goda István
Locul IV: Gere Szabolcs
Locul V: Sebestyén Csongor
Locul VI: Szabo László
Locul VII: Szűcs Sándor
Locul VIII: Csekk Sandor
Spectatorii prezenţi au recompensat cu îndelungi aplauze eforturile concurenţilor, care au avut o misiune extrem de dificilă, însă s-au descurcat extraordinar. Concursul a fost prezentat de Paul Sarvadi.
Premiile au constat în diplome, trofee, sume de bani şi suplimente nutritive.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.