Satu Mare: Promovabilitate de 77,77% la titularizare

Profesori

Azi, 5 august au fost afişate rezultatele la proba scrisă a concursului de titularizare. Promovabilitatea în judeţul Satu Mare este de 77,77%.

559 de candidaţi au susţinut proba scrisă a examenului de titularizare, comisia de corectare anulând zece lucrări deoarece au fost identificate semne distinctive pe lucrare. Astfel, 122 de candidaţi au obţinut note sub 5, alţi 179 de cadre didactice note mai mari decât 5 dar mai mici de 7 şi 248 de candidaţi au scris lucrări notate cu peste 7. De menţionat este faptul că, doi candidaţi au obţinut nota 10 la proba scrisă. Este vorba despre Angela Cădar la disciplina istorie şi Peter Miklos Mellan, la biologie.

Candidaţii nemulţumiţi de notele obţinute pot depune contestaţii la Inspectoratul Şcolar Judeţean (IŞJ) Satu Mare, azi 5 august, până la ora 21.00 şi mâine, 6 august, în intervalul orar 08.00-15.00. Rezultatele finale se vor afişa în data de 8 august.

Candidaţii care au obţinut nota minim 7 atât la proba scrisă cât şi la proba practică/inspecţia specială la clasă se pot titulariza în condiţiile care vor fi repartizaţi pe posturi publicate pentru angajare pe perioadă nedeterminată, iar candidaţii care au obţinut nota minim 5 atât la proba scrisă cât şi la proba practică/inspecţia specială la clasă pot fi repartizaţi pentru suplinire în anul şcolar 2013-2014.

Reamintim că în judeţul Satu Mare sunt scoase la concurs un număr de 131 posturi titularizabile, 323 posturi netitularizabile complete şi 322 posturi netitulatizabile incomplete.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.