Andrei Bud, Remus Ţiplea şi Daniel Conţ, vor fi premiaţi de Primăria Negreşti-Oaş

Remus-Tiplea
Olimpicul Andrei Bud, fotograful Remus Ţiplea(foto) şi campionul naţional la atletism, Vasile Daniel Conţ vor fi premiaţi de către Primăria din Negreşti-Oaş, pentru performanţele obţinute la competiţiile la care au participat. Premierea celor trei performeri negreşteni va avea loc într-un cadru festiv la Primărie.

Andrei Viorel Bud s-a întors recent de la Olimpiada Internaţională de Matematică din Columbia, unde a obţinut medalia de bronz. Tot în acest an elevul a obţinut medalia de aur la Olimpiada Balcanică de Matematică din Cipru. Vă reamintim că Andrei Bud a studiat la Liceul Teoretic din Negreşti-Oaş, iar în prezent este elev în clasa a XI-a la Colegiul Internaţional de Informatică din Bucureşti.

Fotografiile negreşteanului Remus Ţiplea, despre care, în cursul săptămânii trecute am publicat un articol în paginile ziarului nostru, face furori în SUA. Instantaneele din seria „Bulbucaţii” au fost preluate de prestigioasa publicaţie de peste ocean „Huffington Post”. Totodată, Remus Ţiplea este şi laureatul „Marelui Premiu” al Concursului de artă fotografică din cadrul „Photo România Festival”, cel mai important festival de fotografie din Europa de Est.

Atletul negreştean Vasile Daniel Conţ, a câştigat în luna mai al acestui an titlul de campion naţional la proba de 3.000 metri obstacole. Daniel a fost elev la Liceul Tehnologic „Ioniţă G. Andron” din Negreşti-Oaş unde a fost pregătit de profesorul antrenor, Ioan Handrău.

2 Comentarii la "Andrei Bud, Remus Ţiplea şi Daniel Conţ, vor fi premiaţi de Primăria Negreşti-Oaş"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.