Un cowboy la Satu Mare (galerie foto)

armasar1armasar2armasar3 armasar26 armasar25 armasar24 armasar23 armasar22 armasar21 armasar20 armasar19 armasar18 armasar17 armasar16 armasar15 armasar14 armasar13 armasar12 armasar11 armasar10 armasar9 armasar8 armasar7 armasar6 armasar5 armasar4Cowboy1
Un număr de 22 de copii asistaţi, veniţi din mai multe centre din judeţ, participă până duminică, 4 august, la o tabără creştină organizată în incinta Ştrandului din Satu Mare. Aseară (marţi, 30 iulie), cu începere de la ora 19.00, copiii au avut parte de un spectacol susţinut de îmblânzitorul de cai venit direct din Texas, Todd Pierce, respectiv de olarul maramureşean, Daniel Leş.

„Năravul din fire, are lecuire!”, sau cel puţin asta şi-au propus să demonstreze Todd Pierce şi Daniel Leş în faţa zecilor de copii şi nu numai, care au participat aseară la spectacolul susţinut de cei doi în incinta Ştrandului din Satu Mare.

„Tabăra se adresează copiilor defavorizaţi. Aseară a avut loc un spectacol susţinut de îmblânzitorul de cai, Todd Pierce care, împreună cu Asociaţia Bărbaţilor Creştin din Timişoara care se implică într-o serie de acţiuni, a venit la Satu Mare pentru a demonstra în faţa copiilor cum poate fi îmblânzit un cal nărăvaş. La eveniment a participat şi Daniel Leş, un olar din Maramureş”, a declarat viceprimarul municipiului Satu Mare, Marcela Papici.

Directorul firmei SC Beny Alex SRL, Radu Hosu ne-a declarat că, în cadrul taberei participă un număr de 22 de copii din mai multe centre din judeţ, la care se mai adaugă şi asistenţii social dar şi un număr de 15 voluntari. „Până joi, săptămâna trecută, copiii au participat la o tabără creştină în Băseşti, judeţul Maramureş, iar după o pauză de trei zile am organizat tabăra de la Satu Mare. În cadrul taberei copiii vor avea parte de o serie de evenimente, vor lua lecţii de echitaţie la Botiz, vor învăţa să înoate şi multe alte activităţi”.

Potrivit interlocutorului, copiii sunt cazaţi la Taberele Şcolare iar proiectul este sprijinit atât de Consiliul Judeţean cât şi de Consiliul Local Satu Mare.

Un Comentariu la "Un cowboy la Satu Mare (galerie foto)"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.