Suspectat că şi-a bătut şi tâlhărit propria mătuşă

catuse

Un bărbat de 34 de ani, din Giurtelecu Hododului, a fost reţinut pentru 24 de ore în Arestul I.P.J., fiind suspectat că şi-a tâlhărit propria mătuşă, în urma loviturilor primite femeia ajungând în stare gravă la spital.

Vecinii victimei i-au anunţat pe poliţiştii Postului de Poliţie Hodod că au găsit-o pe femeia de 52 de ani, în propria locuinţă, în stare de inconştienţă, cu lovituri la cap. Au intervenit de îndată la faţa locului, alături de poliţiştii rurali, şi poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale, suspectul fiind identificat şi reţinut în scurt timp.

Din ancheta poliţiştilor a rezultat că Attila R., de 34 de ani, a pătruns luni, 29 iulie a.c., în jurul prânzului, în locuinţa mătuşii sale cu intenţia de a fura bani şi mâncare. A fost însă surprins de femeie şi a devenit brusc violent, lovind-o de mai multe ori pe mătuşa sa în cap şi lăsând-o inconştientă în casă. Înainte de a fugi de la locul faptei, bărbatul a furat şi un telefon mobil.
Victima a fost transportată la Spitalul Judeţean Satu Mare, de unde a fost transferată în Baia Mare, la Secţia de Neurochirurgie a Spitalului Judeţean pentru a fi supusă unei intervenţii chirurgicale.

Suspectul, care a mai comis în trecut infracţiuni cu violenţă, este anchetat acum pentru tâlhărie, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Carei cu propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.