Peste 1.200 candidaţi s-au înscris la sesiunea a II-a a Bacalaureatului

Mariana-Roman

colegiu

1.253 de absolvenţi de liceu s-au înscris la cea de-a II-a sesiune a Bacalaureatului din acest an. Anunţul a fost făcut de către inspectorul şef al Inspectoratului Şcolar Judeţean (IŞJ) Satu Mare, Mariana Roman, în cadrul şedinţei de Colegiu Prefectural organizat azi, 29 iulie, în sala mică a PalatuluiAdministrativ.
Potrivit evidenţelor IŞJ, din cei 2.864 de candidaţi înscrişi la sesiunea iunie-iulie 2013 a Bacalaureatului s-au prezentat la probele scrise 2.709 de absolvenţi.  În oglinda rezultatelor obţinute de către absolvenţii de liceu, Mariana Roman a subliniat faptul că în acest an s-a observat o creştere a promovabilităţii, comparativ cu anul trecut (2012). De asemenea, dacă în 2012 a fost înregistrată doar o medie de 10 la Bacalaureat, în sesiunea iunie-iulie 2013, au reuşit să obţină nota maximă un număr de şase candidaţi.
În a doua parte a şedinţei, şeful Serviciului Monitorizare din cadrul Instituţiei Prefectului, Ramona Antonescu, a prezentat o analiză privind protocoalele de colaborare interinstituţionale încheiate până în prezent.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.