Vezi fotografiile cu care i-a înnebunit pe americani Remus Ţiplea (galerie foto)

Tiplea4Tiplea3Tiplea1 Tiplea17 Tiplea16 Tiplea15 Tiplea14 Tiplea13 Tiplea12 Tiplea11 Tiplea10 Tiplea9 Tiplea8 Tiplea7 Tiplea6 Tiplea5 Tiplea2
Instantaneele negreşteanului Remus Ţiplea fac furori peste ocean şi nu numai. Recent, artistul fotograf a fost remarcat de prestigioasa publicaţie online din SUA, HuffingtonPost, care i-a preluat o parte din fotografiile din seria „Bulbucaţii”.

Remus Ţiplea şi-a descoperit pasiunea pentru fotografie cu 8 ani în urmă, când i s-a născut copilul, de atunci însă este laureatul a numeroase concursuri naţionale, ultimul premiu fiind câştigat în urmă cu aproximativ o lună când a fost distins cu Marele Premiu al Concursului de artă fotografică „Photo România Festival”.

“Pasiunea pentru fotografie e din 2005 când mi s-a născut băiatul. Câţiva ani l-am pozat numai cu telefonul. În 2009 am cumpărat un aparat mai serios şi pot să zic că atunci am început cu fotografia. În acest moment prefer fotografia documentară, dar abordez cu plăcere aproape orice gen”, ne-a declarat Remus Ţiplea.

Şi cum instantaneele surprinse de Remus Ţiplea sunt de-a dreptul fabuloase vă îndemnăm să vizionaţi fotografiile „spicuite” din creaţia artistului negreştean.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.