Festivalul Naţional al „pitei” prăjite cu usturoi, la cea de-a II-a ediţie

Dust-Riders
Se anunţă petrecere pe cinste în prima jumătate a lunii septembrie în Camping-ul din spatele Ştrandului din Tăşnad. Cine sunt organizatorii evenimentului? Motocicliştii Asociaţiei „Dust Riders” din Tăşnad. Evenimentul despre care am ales să scriem câteva rânduri se va desfăşura în perioada 6-8 septembrie.
Pe lângă concerte, dansuri, concursuri hazlii, expoziţii de maşini şi motociclete de epocă şi tombola cu premii, participanţii vor avea parte şi de savuroasa pită prăjită cu usturoi. Mai mult decât atât, cei care vor veni de vineri, 6 septembrie, vor primi din partea organizatorilor şi o porţie de bogracs.
De altfel „Dust Riders Moto Fest” a ajuns în acest an la cea de-a II-a ediţie, organizatorii botezându-l ca „Festivalul Naţional al pitei prăjite cu usturoi!”. Până una, alta trebuie spus că în cadrul festivalului din acest an vor susţine concerte trupa timişoreană „Pandora”, „Random” din Râmnicu Vâlcea, sătmăreanul nostru, Tudor Toduţ şi mulţi alţii.
Preţul unui bilet este de 15 lei pe zi, însă cei care aleg să petreacă tot weekend-ul în cadrul festivalului, vor avea de plătit doar 25 de lei.

7 Comentarii la "Festivalul Naţional al „pitei” prăjite cu usturoi, la cea de-a II-a ediţie"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.