“Cutia timpului” – un nou proiect iniţiat de careieni

castel-carei
Muzeul Municipal Carei în colaborare cu Direcţia de Cultură, Sport şi Turism Carei şi SC Steiger SRL îi invită pe toţi cei interesaţi să participle la lansarea campaniei “Cutia timpului”.
Este vorba despre un proiect prin care cetăţenii sunt invitaţi să aducă un obiect sau: imagini, documente, dispozitive de stocare a datelor şi orice care are legătură cu municipiul Carei şi este actual (din perioada 2010-2013) pe care vor fi puse în cutie. Cutia urmează să fie deschisă peste 20 de ani. “Cutia timpului” va fi depozitată într-un loc marcat în Parcul Dendrologic din Carei. Lansarea oficială a proiectului va avea loc sâmbătă, 10 august, la ora 16.00, la intrarea în Castelul Károlyi dinspre magazinul „Oțelul”.

Toţi cei care doresc să aducă obiecte sunt rugaţi să se prezinte la Muzeul Municipal Carei situat în Castelul Károlyi, Bulevardul 25 Octombrie, nr. 1, sau la biroul Direcţiei de Cultură, Sport şi Turism Carei, din incinta Castelului, sala 26, pănă la data de 6 august, ora 14.00. Alte informaţii se pot obţine la numărul de telefon: 0261.864.981.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.