S-a aruncat de la etajul IV al unui bloc

bloc

O sătmăreacă de 54 de ani a ajuns cu răni grave la spital după ce s-a aruncat în gol de la etajul patru al unui bloc, situat pe strada Ganea din Satu Mare. Potrivit anchetatorilor femeia a sărit din geamul apartamentului în care locuieşte. Tragedia a avut loc marţi, 23 iulie, în jurul orei 11.40.

In urma cercetărilor efectuate la fața locului a reieşit că femeia s-a aruncat de la aproximativ 10 m pe prelata unei terase. Victima a fost transportată cu ambulanţa la Spitalul Județean Satu Mare.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţe (SJU) Satu Mare, Constantin Demian ne-a declarat că femeia a fost internată cu politraumatisme şi anume, fracturi la nivelul femurului, coastelor şi umărului
dar şi un traumatism cranio-cerebral. Totodată, victima a suferit şi o hemoragie internă starea de sănătatea a acesteia fiind în cumpănă.

Potrivit unor surse neoficiale femeia trăia singură fiind văduvă de aproximativ un an de zile. Victima mai are şi o fiică însă aceasta este plecată la studii.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.