Proiectul „Seri Pozitive” prinde contur şi la Satu Mare (galerie foto)

seripozitive1seripozitive2seripozitive3 seripozitive4 seripozitive5seripozitive6 seripozitive7
Gândit cu scopul de a crea un cadru de întâlnire şi împărtăşire de informaţii cu tematici bine definite conduse de oameni care au trecut prin varii experienţe, proiectul „Seri Pozitive” iniţiat de Asociaţia „Schimbare Pozitivă” din Cluj-Napoca se pare că prinde contur şi în municipiul Satu Mare.

Dacă în 2012, anul implementării proiectului au fost organizate cinci întâlniri lunare cu tematici diferite, în acest an, evenimentul a fost organizat în fiecare lună şi se bucură de interesul a tot mai mulţi sătmăreni. „Serile Pozitive” de la Satu Mare sunt conduse de către Delia Danea – Psiholog și Trainer – Programe de dezvoltare personală. Ultimul asemenea eveniment consemnat în urbea noastră a avut loc marţi (23 iulie) la Asociaţia Consult Scolari din Satu Mare. Tema aleasă a fost una cât se poate de incitantă, participanţii fiind invitaţi să descopere acel „supererou” pitit în sufletul fiecăruia dintre noi. Invitata serii a fost Mirela Iank, psiholog şi trainer la Asociaţia Consult Scolari din Satu Mare. La finalul fiecărei întâlniri se organizează şi câte o tombolă, premiile fiind oferite de sătmăreni care au apreciat și au înțeles utilitatea acestui proiect pentru comunitate și s-au alăturat acestuia.

Chiar dacă la prima vedere pare un proiect mai puţin croit pentru sătmăreni, raportându-ne la tradiţia culturală a oraşului nostru, Delia Danea ne explică faptul că, sătmărenii sunt oameni extrem de deschişi spre experienţe noi în ceea ce priveşte dezvoltarea personală fiind dispuşi să înveţe din experienţa altora care au reuşit să treacă peste anumite piedici, care s-au interpus ca nişte „bolovani” în evoluţia lor personală şi profesională. „În cadrul acestui proiect mi-am propus să aduc în faţa sătmărenilor oameni valoroşi din comunitate care pot inspira prin experienţa lor de viaţă și pot da acel impuls celor care încă nu știu pe ce drum să o ia. Şi în Satu Mare sunt oameni de succes care pot vorbi despre experienţele şi realizările lor care merită şi trebuie scoase la lumină. Reuşitele lor pot constitui adevărate exemple pozitive pentru cei care îşi caută calea în viaţă. Prin acest proiect doresc să se dezvolte comunitatea sătmăreană, pentru ca oamenii să descopere bucuria vieţii de zi cu zi”, ne-a declarat Delia Danea.

Tot ea mai spune că în societatea contemporană se produc schimbări și e foarte important cum privim aceste schimbări, cum ne rearanjăm setul de valori astfel încât să putem face față schimbărilor, care ne sunt prioritățile și obiectivele. Scopul acestor „Seri Pozitive” este de a crea acel cadru de întâlnire și împărtășire de informații astfel încât fiecare să primească un impuls pozitiv pentru a face schimbări în viața personală sau profesională.

Asemenea „Seri Pozitive” se organizează simultan în mai multe oraşe ale ţării, precum Cluj, Iaşi, Satu Mare, urmând să fie estinse și în alte orașe. Următoarea “Seară Pozitivă” de la Satu Mare va fi organizată în cursul lunii august.

 

 

2 Comentarii la "Proiectul „Seri Pozitive” prinde contur şi la Satu Mare (galerie foto)"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.