Reţea de canalizare şi staţie de epurare modernă la Călineşti-Oaş

Calinesti-Oas-1
Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Satu Mare, Adrian Ştef a participat azi, 23 iulie, la inaugurarea reţelei de canalizare menajeră şi a staţiei de epurare din Călineşti-Oaş.

Evenimentul a început cu sfinţirea construcţiei de către un sobor de preoţi după care au luat cuvântul preşedintele CJ, Adrian Ştef, prefectul judeţului Satu Mare, dr. Eugeniu Avram şi primarul comunei Călineşti-Oaş, Gheorghe Copil. La eveniment a participat şi Panseluţa Ionescu, şef serviciu în cadrul Ministerului Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice.

Adrian Ştef a mulţumit ca şi ceilalţi vorbitori tuturor celor care şi-au adus contribuţia în cadrul acestui proiect. Preşedintele CJ a vorbit despre importanţa fondurilor europene pentru modernizarea satului românesc, despre dezvoltarea uniformă a ţării prin grija Guvernelor Tăriceanu şi Ponta şi o dezvoltare echilibrată a tuturor zonelor din judeţ. Adrian Ştef l-a felicitat pe primarul Gheorghe Copil pentru faptul că a dus la bun sfârşit acest proiect atât de important pentru regiune şi pentru locuitori.

Lucrările au fost executate de SC Flowtex SA şi SC Cristal Marica SRL, iar valoarea investiţiei este de 4.477.720,05 lei. Lungimea reţelei de canalizare este de 9.951,12 metri.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.