Olimpia Satu Mare – FC Zalău: 0-0

Olimpia

Olimpia Satu Mare a disputat în această dimineață (20 iulie) un meci de pregătire în compania formației FC Zalău. Cu toate că elevii antrenorilor Tiberiu Csik și Ioan (Lulu) Dragomir au avut multe ocazii, partida s-a încheiat cu scorul de 0-0.

« A fost un meci de pregătire în care am dat ocazie fiecărui jucător să joace 45 de minute. Scorul final a fost 0-0, dar tot așa s-ar fi putut încheia cu scorul de 6-0, 7-0 pentru noi », a declarat antrenorul Olimpiei, Tiberiu Csik.

În prima repriză tehnicienii i-au introdus în teren pe Șuta – Moș, Sabău, Ene, Munteanu, Molnar, Schwarckopf, Roghină, Zsiga, Dragoș şi Feier.

În repriza secundă au urcat pe teren: Anca – Micaș, Iuhas, Botoș, Hanus, Gavrilescu, Villand, Kinczel, Cozma, Prodan şi Bujor. Cei 22 de jucători alături de staff-ul tehnic au pornit azi, la prânz, spre Ocna Șugatag unde vor sta în cantonament timp de o săptămână.

« Galben-albaștrii » vor efectua un antrenament începând de astăzi după masă și vor face și recuperare. Pe toată durata cantonamentului jucătorii formației Olimpia vor avea parte de două antrenamente pe zi, inclusiv vineri, 26 iulie.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.