Liderii PDL Satu Mare atacă dur actuala putere

paul-muresan
În cadrul unei conferinţe de presă susţinute la sediul PDL Satu Mare, deputatul democrat-liberal, Andreea Paul, împreună cu preşedintele Organizaţiei Judeţene a formaţiunii politice, Petre Mureşan, au adus o serie de critici la adresa actualei guvernări a USL.

Parlamentarul sătmărean a subliniat câteva aspecte din „limbajul diplomatic” al şefei FMI, Christine Lagarde considerându-le adevărate semnale de alarmă la adresa Guvernului Ponta. În opinia deputatului de Satu Mare, şefa FMI a atras atenţia actualilor guvernanţi asupra viitorului tinerilor cărora România trebuie să le creeze condiţii de muncă în ţară dar şi asupra necesităţii investiţiilor care trebuie să stea la baza economiei româneşti. „Nu poţi avea locuri de muncă noi fără creştere economică. Nu poţi avea creştere economică fără a tura cele trei motoare: cerere externă, investiţii şi consum intern. Guvernul Ponta le-a înfundat pe ultimele două, cele care depind tocmai de noi. La rectificarea bugetară investiţiile sunt o prioritate. Bani la buget ai dacă merge bine economia. Or ca să repornească economia avem nevoie de curaj şi voinţă politică pentru relaxare fiscală, pentru depolitizare şi pentru protecţia angajaţilor în faţa abuzurilor statului”, a declarat deputatul sătmărean.

În luarea de cuvânt Petre Mureşan a continuat seria de critici la adresa actualei puteri subliniind faptul că „de la preluarea puterii, Guvernul Ponta nu a reuşit nimic notabil. Guvernul Ponta este un Guvern micinos”.

Un Comentariu la "Liderii PDL Satu Mare atacă dur actuala putere"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.