Fiica lui Lucuț a primit interdicţia de a părăsi ţara timp de 30 de zile

unicarm
Maria Bene, fiica miliardarului Vasile Lucuţ, nu are voie să părăsească ţara timp de 30 de zile. Decizia a fost luată în şedinţa de miercuri, 17 iulie a Curţii de Apel Târgu Mureş.

Magistraţii Curţii de Apel Târgu Mureş au judecat miercuri recursul înaintat de procurorii DIICOT după ce instanţa a respins, în data de 12 iulie, cererea de arestare preventivă a celor opt inculpaţi, reprezentanţi ai unor societăţi comerciale, implicaţi în frauda cu asigurări de viaţă. Din grupul celor opt face parte şi fiica miliardarului sătmărean, Vasile Lucuţ, directorul executiv al SC Unicarm SRL Vetiş, Maria Bene.

Vă reamintim că, în cursul zilei de marţi, 9 iulie, procurorii DIICOT din Târgu Mureş au efectuat un număr de 166 de percheziţii în municipiul Bucureşti şi 26 de judeţe din ţară, printre care şi la sediul SC Unicarm SRL Vetiş. În urma percheziţiilor, fiica omului de afaceri Vasile Lucuţ a fost dusă la audieri. După două amânări succesive, magistraţii au respins cererea de arestare preventivă a acesteia pentru 29 de zile, însă procurorii au înaintat recurs.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.