Seniorii PNL i-au învățat pe cei mai tineri cum să țină un discurs

discurs-politic-pnl

„Discursul politic între pragmatism şi forţă de expresie” a fost tema simpozionului organizat azi, 10 iulie, la Muzeul de Artă Satu Mare. Evenimentul a fost gândit de membri Organizaţiei Municipale de Tineret a PNL Satu Mare, de Clubul Studenţesc Liberal, aceştia fiind coordonaţi de seniorii Organizaţiei Judeţene a PNL.

Alături de tinerii liberali, la seminar au participat preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Satu Mare, Adrian Ştef, primarul oraşului Ardud, Ovidiu Duma, viceprimarul municipiului Satu Mare, Marcela Papici, respectiv consilieri judeţeni ai PNL.

Discursurile au fost susţinute de Adrian Ştef, istoricul dr. Claudiu Porumbăceanu, directorul Centrului de Creaţie, Felician Pop şi de către acad. dr. Virgil Enătescu. Oratorii au vorbit despre tehnicile oratorice dar şi despre modul în care candidatul pentru o funcţie politică trebuie să-şi stăpânească emoţiile în faţa publicului care îl ascultă şi modul în care acesta trebuie să-i facă pe cetăţeni să înţeleagă că au în faţa lor un om cu experienţă, perseverent şi consecvent în tot ceea ce întreprinde. Adrian Ştef a accentuat importanţa calităţii echipei pe care un anumit candidat îl are în campania electorală şi pregătirea consilierilor care dezvoltă strategiile bătăliei în vederea obţinerii victoriei.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.