Gala TNL Ardud

Gala-tnl

Cu ocazia implinirii unui an de existență, TNL Ardud organizează în data de 11 iulie, cu începere de la ora 20.00, o serie de acţiuni, desfăşurate în cadrul Galei tinerilor liberali. Evenimentul se va desfăşura la Cetatea din Ardud. Invitați speciali ai serii sunt: George Negrea, formația „Românașul” – solist Vlad Doroș, Abel Varga, Daria Berende, Anamaria Florescu și Trupa „Favorit”.

Vă reamintim că, Organizaţia de Tineret a PNL Ardud s-a înfiinţat în data de 11 iulie 2012. În decurs de un an de zile tinerii liberali au desfăşurat o serie de acţiuni. Astfel, în data de 7 octombrie 2012, organizaţia locală TNL Ardud, a organizat un eveniment cultural în incinta Cetăţii medievale din localitate. Astfel, tinerii liberali ardudeni au prezentat istoricul cetăţii, invitaţii evadând într-o „Călătorie plină de mister şi legende”.

„Puținul nostru contează mult pentru alții” o acțiune umanitară, organizată în vederea sprijinirii unor familii nevoiaşe, bucurându-se până acum de două ediții, și care în pragul Crăciunului și Sărbătorilor Pascale a adus căldură în casele a 22 de familii. A urmat apoi „O seară de film – Cinematograful de altă dată”, un eveniment organizat în memoria unuia dintre cei mai prolifici regizori de film din România, Segiu Nicolaescu. La scurt timp, de „Ziua Îndragostiţilor”, călăuzele spirituale, îngerul şi demonul, s-au convins de faptul că doi îndrăgostiți au trecut cu brio de anumite probe și că au fost demni de titlul de îndrăgostiţii anului.

Cu toate că nu are o vechime mai mare de 12 luni TNL Ardud a demonstrat că este o organizaţie implicată în mod real în viaţa comunităţii, bucurându-se de sprijinul direct al primarului PNL, Ovidiu Duma şi a organizaţiei PNL Ardud, iar acţiunile desfăşurate, prin calitatea şi diversitatea lor au atras un număr tot mai mare de localnici care au apreciat în mod constant nivelul şi utilitatea acestor manifestări.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.