Patronul bătăuș Vasile Seichei a comis-o din nou

batut-seichei
Managerul SC Adiacos SRL, Vasile Seichei, s-a remarcat din nou prin comportamentul său violent dus la extrem. Văzând că nu este tras la răspundere în niciun fel cu toate că are la activ o serie de abuzuri violente unele chiar împotriva unor funcţionari ai statului omul, pe bună dreptate probabil, se crede buricul pământului și face absolut orice-i trece lui prin cap fără a fi nevoit a se gândi la urmări. La începutul lunii iunie a făcut-o din nou lată lovindu-l cu o piatră pe unul dintre vecinii săi cauzându-i mai multe leziuni(foto). De asemenea, potrivit unor informaţii Seichei şi-a ameninţat victima să nu îndrăznească să depună plângere penală sau să încerce demararea vreunei anchete împotriva sa deoarece … „o s-o păţească”.

Potrivit declaraţiei părţii vătămate pe data de 1 iunie acesta s-a dus, împreună cu fiul său după balastru pe proprietatea sa aflată chiar în vecinătatea abatorului al cărui patron este Seichei. „Când m-am dus acolo a fost plin de capre şi măgari pe grămada de balastru. I-am alungat de acolo să pot încărca balastrul iar când mi-am terminat treaba a apărut patronul de la Adiacos cu un angajat. I-am spus să nu mai lase animalele pe pământul meu, deoarece acolo am avut câţiva pruni şi sălcii iar caprele au distrus toată livada. Seichei a început să înjure că eu l-am reclamat la mediu, a luat o piatră din drum, a venit pe proprietatea mea împreună cu angajatul său şi a încercat să mă lovească. În prima fază am reușit să mă apăr ținându-l de mâna în care avea piatra. Apoi a intervenit angajatul lui care mi-a imobilizat mâna dreaptă iar patronul a reuşit să mă lovească de mai multe ori cu bolovanul în cap”, a declarat victima.

La dosarul depus la Poliţie există şi un certificat medico-legal din care reiese faptul că, în urma leziunilor suferite victima necesită 7-8 zile de îngrijiri medicale.
După ce a fost lovit victima şi-a rugat fiul să sune la „112” însă tânărul a fost împiedicat de Seichei care „i-a luat telefonul, l-a trântit de pământ, l-a călcat şi l-a distrus. Plin de sânge am reuşit să intru în maşină împreună cu fiul meu şi să pornim cu gândul de a cere ajutor de la cineva. În momentul când am pornit de pe loc Seichei a aruncat cu o găleată după maşină, spărgându-i farul din stânga, spate”, povesteşte victima.

În cele din urmă victima a ajuns acasă de unde a reuşit să sune la „112” cerând ajutor. Bărbatul a fost transportat cu o ambulanţă la spital pentru îngrijiri medicale. Victima mai povesteşte că, i-a rugat pe poliţiştii veniţi să ancheteze cazul, să meargă la locul unde s-a petrecut fapta pentru a-i recupera telefonul şi cartela telefonică. „Aceştia au acceptat cu mare greutate să meargă la faţa locului, doar la insistenţele soţiei şi a vecinilor au mers”, spune victima.

În urma celor întâmplate partea vătămată a depus plângere la Poliţie acuzându-l pe Vasile Seichei de încălcare fără drept a proprietăţii, lovire şi distrugere de bunuri. Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Satu Mare, Roxana Cristea confirmă existenţa unui plângeri depuse pe numele patronului C Adiacos SRL, Vasile Seichei însă cazul este în stadiu de cercetare.

Vasile Seichei nu este la prima abatere de acest gen dar a reuşit de fiecare dată să scape doar cu amenzi minore. Astfel, în anul 2000, Vasile Seichei a fost sancţionat cu amendă penală pentru lovire, iar în anul 2004 acesta a agresat un poliţist de frontieră şi i-a distrus autoturismul de serviciu, după ce a refuzat să oprească regulamentar la semnalul acestuia. Dosarul întocmit în acest caz se află şi în prezent la Parchet. În luna martie a anului trecut, s-a consumat episodul cu cele două persoane pe care le-a bătut, după care le-a confiscat calul şi căruţa. Tot anul trecut, în luna noiembrie, fără niciun motiv, Vasile Seichei a bătut şi a agresat verbal un sătmărean aflat împreună cu soţia la intrarea în supermarketul Real. Până să ajungă echipajul de Poliţie sesizat de victimă, Vasile Seichei a plecat de la faţa locului. Dosarul întocmit în acest caz n-a ajuns pe rolul instanţelor de judecată nici până în luna noiembrie.
Cu fiecare prilej în care s-a remarcat prin agresiune fizică şi verbală, Vasile Seichei a amintit că se află în relaţii de prietenie cu unii şefi din cadrul IJP Satu Mare. Poate că nu ar fi rău daca Prefectura Satu Mare s-ar autosesiza și ar dispune demararea unei verificări ale modului în care au fost instrumentate toate aceste dosare de-a lungul timpului.

 

3 Comentarii la "Patronul bătăuș Vasile Seichei a comis-o din nou"

  1. Pingback: Patronul bătăuș Vasile Seichei a comis-o din nou. A luat pe capotă un polițist ! | Satmareanul

  2. Pingback: Bătășul de pe Râtu Mare, Vasile Seichei, trimis în judecată după ce a desfigurat un sătmărean | Satmareanul

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.