Gest extraordinar făcut de premierul Ungariei Viktor Orban la Satu Mare(video)

httpv://youtu.be/zs-KKZ1VpQs
Premierul Ungariei, Viktor Orban a efectuat vineri, 10 mai o scurtă vizită la Satu Mare. Motivul însă nu a fost unul politic. Şeful guvernului din Ungaria a venit pentru a depune o floare şi pentru a păstra un moment de reculegere la mormântul sătmăreanului, Jozsef Bara, care a decedat în urma unui interogatoriu violent efectuat la postul de Poliţie din Izsak. 

Vizita lui Orban a fost filmată și clipul a fost postat pe pagina sa de facebook. Pe înregistrarea făcută se vede cum Orban a depus o floare la mormântul lui Jozsef Bara după care a păstrat un moment de reculegere la locul de veci al acestuia, aflat în cimitirul de pe strada Liviu Rebreanu din Satu Mare. La ieşirea din cimitir acesta a stat de vorbă cu câţiva localnici după care a plecat.

Vă reamintim că Jozsef Bara, în vârstă de 47 de ani a fost învinuit de furtul unei drujbe, motiv pentru care a fost dus la postul de Poliţie din Izsak în vederea efectuării anchetei. Cei doi poliţişti învinuiţi că l-ar fi bătut pe bărbat au fost destituiţi şi arestaţi preventiv pentru 30 de zile. De asemenea, superiorii locali ai acestora au fost suspendaţi din funcţii.

11 Comentarii la "Gest extraordinar făcut de premierul Ungariei Viktor Orban la Satu Mare(video)"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.