Începe campania de dezinsecţie generală a municipiului Satu Mare

Dezinsectie

Conducerea primăriei reşedinţă de judeţ împreună cu operatorul de salubrizare demarează marţi, 30 aprilie, acţiunea de dezinsecţie generală a municipiului Satu Mare contra căpuşelor, ţânţarilor şi altor insecte dăunătoare prin pulverizarea manuală la sol a unor substanţe avizate de Ministerul Sănătăţii.

Acţiunea se desfăşoară în perioada 30 aprilie – 31 mai pe suprafeţele de zone verzi din cartierele: Solidarităţii, 14 Mai, Carpaţi I, Carpaţi II, Soarelui, Micro 14, 15, 16, pe strada Botizului, în Centrul nou, Centru vechi, Bulevardul Cloşca, digurile Someşului, parcuri, Grădina Romei.

Crescătorii şi deţinătorii de albine de pe raza municipiului Satu Mare sunt rugaţi să ia măsurile necesare pentru protejarea acestora iar cei care nu fac parte din Asociaţia Crescătorilor şi Deţinătorilor de Albine să anunţe deţinerea acestora la numerele de telefon (0744-667979 sau 0735-500155) ale operatorului, pentru a feri zonele respective de substanţele pulverizate.

În caz de vreme nefavorabilă, programul se va schimba astfel încât acţiunea să se desfăşoare în condiţii optime cu eficienţă maximă.

 

 

 

 

2 Comentarii la "Începe campania de dezinsecţie generală a municipiului Satu Mare"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.