Sute de sătmăreni la Bursa generală a locurilor de muncă

bursa-locurilor-demunca
bursa-locurilor-demunca1bursa-locurilor-demunca3 bursa-locurilor-demunca2
Casa de Cultură a Sindicatelor Satu Mare a găzduit azi, 19 aprilie, Bursa generală a locurilor de muncă, eveniment destinat celor care sunt în căutarea unei slujbe sau a unui job mai bine plătit. Deschiderea evenimentului a avut loc cu începere de la ora 08.30.
În cadrul unei conferinţe de presă directorul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Satu Mare, Marcel Maruşca a declarat că la Bursa generală a locurilor de muncă organizată azi au participat 57 de angajatori care oferă un număr de 433 de locuri de muncă. Din cele peste 400 de job-uri oferite de către agenţii comerciali un număr de 40 de locuri de muncă sunt destinate celor cu studii superioare.

Din evidenţele AJOFM Satu Mare reiese faptul că cele mai multe oferte sunt în industria confecţiilor, în industria lemnului, respectiv în domeniul asigurărilor.

La evenimentul de azi au participat şi prefectul judeţului Satu Mare, dr. Eugeniu Avram, preşedintele Consiliului Judeţean (CJ), Adrian Ştef, viceprimarul municipiului, reşedinţă de judeţ, Marcela Papici, directorul Direcţiei Generale a Finanţelor Publice (DGFP) Satu Mare, Mircea Ardelean şi inspectorul general al Inspectoratului Şcolar Judeţean (IŞJ), Mariana Roman.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.