Gavrilescu dă explicaţii în cazul scandalului de discriminare în care este implicat (VIDEO)

httpv://youtu.be/Q2ZVxJh_Pt4
Din dorinţa de a face lumină în cazul acuzaţiilor aduse săptămâna trecută la adresa sa de către deputatul UDMR, Kereskenyi Gabor, jucătorul FC Olimpia Satu Mare, Dan Gavrilescu a ţinut să vină cu unele lămuriri cu privire la conflictul creat. Vă reamintim că săptămâna trecută Kereskenyi Gabor a sesizat Consiliul Naţional de Combatere a Discriminării (CNCD) cu privire la anumite declaraţii făcute la adresa maghiarilor de către Gavrilescu pe reţelele de socializare.

În cadrul unei interviu la TV1 Samtel Dan Gavrilescu explică de unde a pornit tot conflictul, asumându-şi de asemenea partea de vină pentru unele expresii neinspirate precum „v-aş gaza” sau „ar fi bine să trăiască Vlad Ţepeş să vă tragă în roată” folosite în cadrul discuţiei avute pe respectiva reţea de socializare. Potrivit fotbalistului sătmărean interpretarea dată acelei discuţii de către deputatul Kereskenyi Gabor este exagerată deoarece el nu a avut şi nu va avea niciodată, niciun fel de probleme cu persoanele de etnie maghiară.

Gavrilescu recunoaşte că este o persoană colerică şi că uneori spune lucruri pe care apoi le regretă însă consideră că în acest caz s-a ajuns mult prea departe iar conflictul creat nu face bine nici persoanelor şi nici sportului sătmărean. Jucătorul de la FC Olimpia spune că este pregătit să răspundă public, dacă este cazul pentru afirmaţiile făcute, cerându-şi totodată scuze tuturor celor care s-au simţit lezaţi de către afirmaţiile sale.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.