Ovidiu Silaghi răspunde acuzaţiilor formulate de senatorul Valer Marian

Ovidiu Silaghi

Răspunzând unor critici aduse în cadrul unei conferinţe de presă (susţinute joi, 11 aprilie) de către senatorul Valer Marian la adresa parlamenarilor sătmăreni şi ai aleşilor locali care în opinia domniei sale nu ar primi cetăţenii în audienţe, azi, 14 aprilie, deputatul Ovidiu Silaghi a declarat că programe de audienţe există la toate instituţiile şi acestea sunt respectate întocmai.

„Legat de programele de audienţe la care un parlamentar, am înţeles independent, a făcut referire vreau să vă spun că asemenea programe există atât la PNL cât şi la Consiliul Judeţean (CJ) dar şi la Primărie. Audienţele sunt susţinute atât de preşedintele CJ, Adrian Ştef cât şi de cei doi vicepreşedinţi. De asemenea, la Primărie audienţe au atât primarul Dorel Coica cât şi cei doi viceprimari. Programe de audienţe au şi demnitarii. Deci contactul cu populaţia se realizează. Eu am de gând să-l rog şi pe consilierul judeţean, domnul doctor Virgil Enătescu să facă consultaţii, subliniez … consultaţii atât pentru demnitarii USL şi ai altor partide cât şi pentru demnitarii independenţi”, a declarat deputatul Silaghi.

Făcând referire la sondajele de opinie pe care senatorul Valer Marian le-a dat publicităţii, fostul ministru al Transporturilor a declarat: „şi noi avem un sondaj din care reiese că Valer Marian este pe primele şapte locuri în colegii şi doar pe locul VIII, se situează USL-ul. Unii din USL ne-am gândit să ne schimbăm numele şi să ne cheme pe toţi Valer Marian”.

În altă ordine de idei deputatul Ovidiu Silaghi a declarat că săptămâna trecută vineri, 12 aprilie s-a dat soluţia finală în cazul acuzaţiei formulate de Agenţia Naţională de Integritate (ANI). „Potrivit soluţiei date am câştigat procesul împotriva ANI. Dosarul a fost casat. Însă doresc să mă judec în continuare cu ei pentru daunele pricinuite”, a declarat Silaghi.

 

2 Comentarii la "Ovidiu Silaghi răspunde acuzaţiilor formulate de senatorul Valer Marian"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.