Adrian Micle şi Radu Ardelean au fost validaţi în funcţia de consilier local

ardelean-micleadrian-micle-juramantardelean-juramant
În urma demisiei din funcţie a consilierilor Florica Marchiş (PSD) şi Ioan Ardelean (PNL), social-democratul Adrian Micle respectiv liberalul Radu Ardelean, au fost validaţi, azi 8 aprilie, în funcţia de consilier local. Şedinţa extraordinară a Consiliului Local Satu Mare a avut loc de la ora 14.00.

Noii consilieri municipali au jurat pe Biblie şi Constituţia ţării că vor face tot ce le stă în putere pentru a pune umărul la dezvoltarea comunităţii pe care o reprezintă.

Adrian Micle are 24 de ani şi este membru PSD de 4 ani. În prezent este director executiv la SC Bentonita SA respectiv managerul depozitului de materiale de construcţii, Termoflex din Satu Mare.

Radu Ardelean are 48 de ani şi este restaurator în cadrul Muzeului Judeţean Satu Mare. A studiat administraţia locală în cadrul Universităţii „Babeş-Bolyai” din Cluj-Napoca, acolo unde a obţinut şi licenţa în acaestă specializare. Activează în politica locală din 1990 când s-a înscris în PNŢCD iar de 3 ani este membru în PNL Satu Mare.

Tot în cadrul şedinţei de azi, Adrian Micle a fost ales în funcţia de preşedinte al Comisiei de Buget iar Radu Ardelean va îndeplini funcţia de secretar al Comisiei de Cultură din cadrul Consiliului Local Satu Mare.

5 Comentarii la "Adrian Micle şi Radu Ardelean au fost validaţi în funcţia de consilier local"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.