UPDATE: Copiii dispăruți din Gerăușa au fost găsiți

copii-dipsaruti

UPDATE: 
Cei trei copii dispăruţi au fost găsiţi. Aceştia le-au povestit poliţiştilor că în timp ce se jucau s-au îndepărtat prea mult de case şi s-au trezit pe câmp. Acolo şi-au petrecut întreaga noapte. Potrivit unor surse din rândul investigatorilor doi dintre copii s-au întors singuri acasă în jurul orei 10.30, iar cel mai mic, copilul de 7 ani s-a speriat de poliţişti şi s-a ascuns pe câmp. Însă până la urmă şi acesta a fost găsit.

Frica a pus stăpânire pe localnicii din Gerăuşa după ce trei copii au dispărut fără urmă în cursul zilei de miercuri, 27 martie. Cei trei copii sunt căutaţi de poliţiştii de investigaţii criminale, de ordine publică şi criminalişti, sprijiniţi de efective de jandarmi. Cercetările au fost demarate în cursul nopţii de miercuri spre azi, 28 martie de îndată ce dispariţia a fost sesizată Poliţiei, la căutări fiind folosit şi câinele de urmă.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Satu Mare, Roxana Cristea ne-a declarat că „cei trei copii sunt elevi la şcoala generală din Ardud. Sunt din familii simple dar fără probleme deosebite. Căutările continuă şi în acest moment. La faţa locului sut 40 de jandarmi, şi efective de poliţişti”,

Cea care a sesizat poliţiştii este mama unuia dintre copiii dispăruţi. Femeia le-a spus poliţiştilor că Sergiu Nemeth, de 12 ani, a plecat în după-amiaza zilei de miercuri (ieri, 27 martie), în jurul orei 17.00, la joacă în sat şi nu a mai revenit. Băiatul a fost însoţit de alţi doi copii, Dumitru-Dorin Bara, de 10 ani şi Florin Claudiu Cenuşă, de 7 ani, din aceeaşi localitate, care, de asemenea, nu au mai revenit la domicilii.

Semnalmentele lui Sergiu Nemeth sunt următoarele: înălţime 1,45 – 1,50 m, 30-35 kg, constituţie astenică, păr şaten închis, tuns scurt, ochi albaştri, faţa ovală, gura mică, buze subţiri, prezintă o cicatrice în urma operaţiei de apendicită. La data dispariţiei era îmbrăcat cu un pulovăr de culoare portocalie, vestă tip camuflaj de culoare verde închis, pantalon trening culoare albastru închis, purta o pereche de pantofi tip sport culoare neagră, iar pe cap avea un fes de culoare neagră.

Semnalmente pentr Dumitru Bara: înălţime 1,20 – 1,25 m, cca 25 kg, constituţie astenică, păr şaten închis, drept, tuns scurt, ochi căprui, faţa ovală, gura mică, buze groase, fără semne particulare. La data dispariţiei era îmbrăcat cu o bluză trening de culoare verde deschis, pantaloni trening culoare verde, era încălţat cu cizme albastre, din cauciuc, pe cap purta o căciula tip fes de culoare maro cu o dungă albă.

Semnalmente pentru Florin Cenuşă: înălţime 120-125 cm, cca 20-25 Kg, constituţie astenică, păr şaten închis, drept, tuns scurt, ochi căprui, faţa ovală, gura mică, buze subţiri, fără semne particulare. La data dispariţiei era îmbrăcat cu un hanorac de culoare verde închis, pantaloni trening culoare verde, purta o pereche de pantofi tip sport de culoare albă.

Persoanele care pot da informaţii cu privire la prezenţa minorilor în diferite zone sunt rugate să le furnizeze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau prin intermediul Serviciului Unic pentru Apeluri de Urgenţă „112” !

 

Un Comentariu la "UPDATE: Copiii dispăruți din Gerăușa au fost găsiți"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.