Vasile Blaga are susținerea PDL Satu Mare

blaga-sm1blaga-sm3blaga-sm2 blaga-sm4 blaga-sm5
Însoţit de o întreagă armată de susţinători, actualul preşedinte interimar al PDL, Vasile Blaga a venit astăzi, 15 martie la Satu Mare pentru a-şi prezenta moţiunea în faţa delegaţilor  care vor reprezenta organizaţia judeţeană a Partidului Democrat-Liberal la alegerile de la sfârşitul acestei luni. Întâlnirea a avut loc de la ora 15.00, la Restaurantul „Daemi” din Piaţa Libertăţii.

Vasila Blaga a fost însoţit de europarlamentarul Teodor Stolojan, secretarul general al partidului Gheorghe Flutur, Raluca Turcan, deputatul de Caraş-Severin, Valeria Schelean, deputatul pentru diaspora, Viorel Badea, deputatul PDL de Oaş, Andreea Paul, etc. Din partea pedeliştilor sătmăreni au participat preşedintele organizaţiei judeţene, Petre Mureşan, preşedintele organizaţiei municipale Satu Mare, Claudiu Ardelean, preşedintele organizaţiei de tineret, Adrian Cozma, consilieri judeţeni şi locali ai PDL dar şi foşti primari, membrii ai Partidului Democrat-Liberal Satu Mare.

În luarea de cuvânt Vasile Blaga a subliniat principalele puncte pe care le-a trecut în moţiunea sa atragând totodată atenţia pedeliştilor prezenţi că „nu avem voie să repetăm greşelile trecutului. Trebuie să-i promovăm doar pe cei care sunt alături de noi. Moţiunea mea se centrează pe dumneavoastră, pe dezvoltarea României dar şi pe dezvoltarea relaţiilor internaţionale”. Blaga a creionat şi câteva dintre obiectivele pe care şi le propune „pentru ca PDL să câştige alegerile din 2016. Ce oferă moţiunea mea? Viziune, curaj, modernizarea partidului şi a statului respectiv aşezarea cetrului de greutate pe competenţă. Trebuie să reprezentăm o opoziţie credibilă pentru USL”.

În luarea de cuvânt Teodor Stolojan a declarta că „pe domnul Blaga îl recomandă competenţa, cinstea, curajul. Domnul Blaga este soluţia reală pentru PDL dar şi pentru România de mâine. Domnul Blaga este garantul dezvoltării PDL”.

La finalul prezentării de astăzi liderii PDL Satu Mare şi-au manifestat pe faţă susţinerea pentru Vasile Blaga cu toate că, Petre Mureşan a declarat la un moment dat că „delegaţii vor avea libertatea să voteze aşa cum le dictează propria lor conştiinţă”. Deputatul PDL Andreea Paul şi-a manifestat susţinerea pentru Vasile Blaga. „Oşenii mei ştiu ce vor. Am discutat cu ei şi mi-au spus că la Convenţia din 23 martie îl votăm pe Vasile Blaga. Domnul Blaga este generatorul de propulsie pentru a reaşeza armata PDL în tranşeele opoziţiei”.

În luarea de cuvând Petre Mureşan şi-a manifestat credinţa că „cel care va câştiga alegerile interne pentru şefia PDL este, cel puţin în opinia mea, Vasile Blaga. Dar să nu uitaţi că oamenii au mari aşteptări faţă de dumneavoastră. Noi vă susţinem dar vă rog să ne ajutaţi şi dumneavoastră pe noi. Să ne băgaţi şi pe noi în seamă. Suntem un judeţ sărac pe coasta de vest a ţării”.
Preşedintele organizaţiei municipale a PDL Satu Mare, Claudiu Ardelean şi-a declarat şi el susţinerea pentru Vasile Blaga subliniind că „îl susţin şi îl voi vota pe Vasile Blaga. Am discutat şi cu alţi membrii de partid şi am constat că 90% va vor vota cu Vasile Blaga. În opinia mea Vasile Blaga este soluţia pentru PDL, pentru România dar şi pentru Satu Mare. Noi vă sprijinim dar vă rog ca ulterior, sprijiniţi-ne şi dumneavoastră pe noi”.

Pe aceaşi linie în ceea ce priveşte susţinerea candidaturii lui Vasile Blaga la Convenţia Extraordinară din 23 martie s-au înscris şi poziţiile exprimate de preşedintele organizaţiei de tineret a PDL Satu Mare, Adrian Cozma dar şi al consilierului judeţean, Alexandru Panea.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.