Aproape 600 de garaje construite ilegal vor fi demolate

Dr.-Dorel-Coica
Toţi sătmărenii care au garaje fără autorizaţii de construcţie vor primi până la sfârşitul acestei săptămâni somaţii din partea Primăriei municipiului, reşedinţă de judeţ pentru a demola acele construcţii. Anunţul a fost făcut astăzi, 11 martie, de către primarul municipiului Satu Mare, dr. Dorel Coica, în cadrul unei conferinţe de presă organizate în sala de şedinţe a Consiliului Local.

Potrivit edilului-şef al municipiului, reşedinţă de judeţ „este vorba despre un număr de 597 de garaje care, nu au autorizaţii şi au fost construite pe spaţiile verzi. Garajele sunt situate în cartierele: Micro 14, 15, 16, 17, pe străzile Botizului şi Traian Vuia, în cartierele 14 Mai, Solidarităţii respectiv Carpaţi I şi II”. În cazul în care sătmărenii în cauză nu vor da curs somaţiei, garajele acestora vor fi demolate de către Primărie.

În altă ordine de idei, dr. Dorel Coica a anunţat că de săptămâna viitoare vor începe lucrările de plombare pe b-dul Cloşca, strada Careiului şi b-dul Lucian Blaga. În prima fază se vor executa lucrări de frezare după care se va trece la asfaltarea porţiunilor astfel pregătite.

În ceea ce priveşte lucrările de canalizare, Coica a declarat că Primăria nu va mai acorda autorizaţii decât pentru subtraversarea strrăzilor (forare sub asfalt) pentru a proteja covorul asfaltic.

4 Comentarii la "Aproape 600 de garaje construite ilegal vor fi demolate"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.